El Desig Pastissers: pastisseria a Canet de Mar, a la teva mida, tradicional i creativa.
Vam iniciar els nostres passos el 2013 amb una petita botiga especialitzada en pastisseria creativa anomenada My Sweet Dreams Cupcakes. La demanda dels nostres clients i el creixent interès per les nostres elaboracions ens porten a créixer en oferta i actualment podreu trobar tant ingredients de pastisseria especialitzats com utensilis, cursos de formació i pastisseria variada, tant a vitrina com per encàrrec.
El nostre equip el formem la Serena Cantieri i l’ Ivan Ballester, i podreu ens trobar atenent-vos a la botiga mentre elaborem les nostres especialitats o donem qualsevol dels nostres cursos especialitzats.
La Serena, formada a l’Escola De Pastisseria del Gremi de Barcelona, va ser premiada com a millor alumna de la seva promoció de Técnic en Pastisseria el 2018 i becada pel Grau Superior de Pastisseria, on aconsegueix el premi al millor treball d’investigació científica pel seu estudi de l’aplicació de noves proteïnes vegetals per la elaboració de pastisseria vegana. Aquest premi la porta fins a Estats Units, a l’Atelier de Melissa Coppel, a Las Vegas.
El 2016 vam ser finalistes al Concurs de Millor Pasta de Te Artesana de Espanya, organitzat per la revista Dulcypas, quedant en 18é lloc d’entre més de 300 concursants. El 2018 revalidem la nostra participació i aconseguim el 12é lloc al la següent edició del concurs.
El 2019 vam aconseguir la certificació de la Generalitat de Catalunya com a Artesans Alimentaris.