El nostre equip, creat el 2013, el formem la Serena i l’ Ivan, i ens podreu trobar atenent-vos a la botiga El Desig Pastissers,  mentre elaborem les nostres especialitats o donem qualsevol dels nostres cursos presencials.
La Serena, formada a l’Escola De Pastisseria del Gremi de Barcelona, va ser premiada com a millor alumna de la seva promoció de Técnic en Pastisseria el 2018 i becada pel Grau Superior de Pastisseria, on aconsegueix el premi al millor treball d’investigació científica pel seu estudi de l’aplicació de noves proteïnes vegetals per la elaboració de pastisseria vegana. Aquest premi la porta fins a Estats Units, a l’Atelier de Melissa Coppel, a Las Vegas.
El 2016 vam ser finalistes al Concurs de Millor Pasta de Te Artesana de Espanya, organitzat per la revista Dulcypas, quedant en 18é lloc d’entre més de 300 concursants. El 2018 revalidem la nostra participació i aconseguim el 12é lloc a la següent edició del concurs. 
El 2019 vam aconseguir la certificació de la Generalitat de Catalunya com a Artesans Alimentaris.

QUE US OFERIM

Apropem el nostre obrador a casa vostra: Els nostres KITS estan fets amb els mateixos ingredients amb els que treballem a la nostra pastisseria.
Simplement, ho fem més fàcil.

VENEM EL QUE CONEIXEM

Totes les nostres receptes estan provades i funcionen 100%. Hem adaptat les nostres el·laboracions per tal de poder-les fer a casa sense dificultats.
Resultat Garantitzat.

GARANTIES SANITARIES

Només oferim producte fresc si podem garantir la cadena de fred fins casa teva. Si no és possible, també oferim opcions sense frescos de llarga conservació: només hauràs d’afegir els ous, llet,…

 

Tens més dubtes? Vols que fem alguna recepta que no trobes? Contacta amb nosaltres!